Харків відкрив три нових пункти масової вакцинації: адреси

У Харкові заробили три нових пункти масової вакцинації громадян проти коронавірусного захворювання. Загалом зробити щеплення тепер можна в 10 пунктах. Про це пише РБК-Україна з посиланням на сервіс Helsi.me.

"У Харкові додалося ще три пункти масової вакцинації — загалом вже відкритий онлайн-запис у 10 пунктів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жителі міста можуть тепер вакцинуватися за такими адресами:

- вул. 12-квітня, 8;

- вул. Богдана Хмельницького, 10-А;

- вул. Доватора Генерала, 7.

Повідомляється, що харків'яни вже можуть зробити щеплення вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech і Moderna.

Нагадаємо, що станом на 11 серпня в Харківській області зафіксували 81 новий випадок інфікування коронавірусом. Таким чином захворюваність зросла на 0,05%. Загальна кількість хворих в регіоні тепер досягла 150 071 людини. За добу від наслідків коронавірусного захворювання померло три людини (за весь час пандемії - 3621), одужали 37 пацієнтів (всього - 145 331). Харківська область входить до п'ятірки регіонів із найбільшою кількістю підтверджених випадків захворювання. Найбільше хворих за добу в Києві, Запорізькій, Донецькій, Харківській і Дніпропетровській областях.

У матеріалі видання "Коментарі" вже зазначалося, що в Харківській області люди стали більше довіряти вакцинації. У Харківській області всього є понад 23 центри масової вакцинації. Заступник Айни Тимчук Михайло Черняк ознайомився з роботою центрів у Балаклії, Чугуєві та Харкові. Чиновник зазначив, що в Харківській області люди спокійніше почали лояльніше ставитися до вакцинації й погоджуються на неї частіше.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися