У Харківській області майже 100 нових випадків захворювання на коронавірус

Порівняно з вихідними, кількість випадків збільшилася у кілька разів

У Харкові та області продовжує зростати інтенсивність захворюваності на коронавірус. Про те, як змінюється статистика, розповіли у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства здоров'я України.

За добу у регіоні було зафіксовано 89 нових випадків захворювання на коронавірус. Переважна кількість хворих - мешканці Харківського району - 82, з них 68 - харків'яни. Також нові випадки є у Красноградському районі - 2, Куп'янському - 2, Богодухівському - 1, Чугуївському - 1 та Лозівському - 1.

picture

У вівторок від коронавірусу та його наслідків померло 5 осіб. Загальна кількість смертей від Covid-19 та його наслідків вже складає 3636 летальних випадків.

Всього за півтора року поширення пандемії на коронавірус захворіли 150 621 мешканці Харкову та області. З них перебороти хворобу та одужати після лікування вдалося 145 571 особі.

У регіоні під медичним спостереженням у лікарнях та амбулаторно перебувають 1414 місцевих жителів.

picture

На території всієї України за останню добу було виявлено 1447 нових хворих. З них 38 - працівники медичної сфери, 104 - діти.

У вівторок від коронавірусу та ускладнень від нього померли 40 українців. Найбільше - у Дніпропетровській області - 6 осіб, а також у Київській та Харківській областях - по 5 осіб.

Традиційний коронавірусний антирейтинг останньої доби очолює Київ - там 181 новий випадок, за ним - Донецька область зі 155 випадками, далі - Одеська область зі 130 новими хворими.

У вівторок було проведено 60 654 тестування методами ІФА, ПЛР та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було зроблено 118 594 щеплень різними видами вакцини. Вже повністю завершили процес вакцинації та отримали обидві дози вакцини 2 851 458 українців. З них 165 921 - мешканці Харківської області.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові у порівнянні з вихідними у кілька разів зросли темпи поширення коронавірусу. За попередню добу у Харківській області зафіксували 86 нових випадків захворювання.



Джерело: https://labcenter.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися