Із Харкова для подальшого лікування евакуювали військовослужбовців

Відновлювати здоров'я українські захисники будуть у Вінниці та Києві

Вчора, 6 березня, з Харківського Військового медичного центру Північного регіону планово евакуювали військовослужбовців, які проходили підготовку до наступного етапу лікування. Про це розповіли у відділі комунікацій Генштабу ЗСУ.

У повідомленні йдеться, що вісьмох військових на реанімаційно-рятувальному літаку Ан-26 доставили в госпіталь Центрального регіону у Вінниці. Ще шестеро українських військовослужбовців на поїзді прибули в Національний військово-медичний клінічний центр "Головний Військовий Клінічний Госпіталь", який знаходиться в Києві. Всі вони зараз проходять обстеження для продовження лікування. За словами медиків, стан їх здоров'я стабільний.

Раніше портал "Коментарі.Харків" повідомляв, що в Харкові близько 500 військових приєдналися до акції "Червона лінія життя", здали кров для поранених побратимів. За даними командування, кров піде на виготовлення ліків для пацієнтів обласного госпіталю ветеранів війни. За словами заступника військового комісара Харківського облвійськкомату з морально-психологічного забезпечення Миколи Шарія, переважна більшість донорів служать в Харкові, однак протягом дня приїжджали військові з Дергачів, Шевченкове, Краснокутська і Чугуєва.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися