У Харківській області зростає захворюваність на коронавірус - статистика

Реальні цифри по захворюваності будуть доступні після завершення вихідних

Кількість хворих у вихідні й свята зберігається високою і навіть зростає, попри невелику кількість тестів, які зробили в ці дні. Про те, яка ситуація з коронавірусом у регіоні, розповідають в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я.

За добу в Харківській області було виявлено 84 нових хворих на коронавірус. Найбільше випадків зафіксовано в Харківському районі - 69, з них 61 - у Харкові. Також нові випадки є в Чугуївському - 6, Куп'янському - 4, Ізюмському - 3 і Лозівському - 2 районах.

picture

У понеділок в Харківській області померло двоє людей із діагнозом "Коронавірус". Загальна кількість померлих серед місцевих жителів становить 3650.

За весь період пандемії в регіоні захворіли на коронавірус 151 173 особи. З них 145 817 змогли подолати хворобу й одужати.

Зараз у лікарнях області та амбулаторно від коронавірусу лікуються 1706 місцевих жителів.

picture

На всій території України за добу зафіксували 692 нових пацієнтів з Covid-19. З тих, хто захворів, 4 - працівники медичної сфери, 54 - діти.
У понеділок від коронавірусу померло 27 осіб. Найбільше - 5 - у Луганській області.

Традиційний коронавірусний антирейтинг очолює Київ - 132 випадки, друге місце ділять Харківська та Одеська області — по 84 випадки, на третьому місці — Луганська область із 62 випадками захворювання.

За добу було проведено 35 858 тестів на наявність коронавірусу методами ПЛР, ІФА та експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2. Також було зроблено 71 427 щеплень різними видами вакцини. Кількість українців, які вже завершили процес вакцинації, становить 3 179 661. З них 183 695 - жителі Харківської області.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Куп'янську на акцію протесту збираються вийти лікарі через те, що їм не платять зарплату.



Джерело: https://labcenter.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися