Яка ситуація з Covid-19 у Харківській області - статистика МОЗ

Ситуація з захворюваністю нестабільна та сильно змінюється протягом тижня

У Харкові та області кількість нових випадків втричі більша, ніж у попередній день. Про те, як розвивається ситуація з захворюваністю на коронавірус, розповіли у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

У регіоні за добу було зафіксовано 163 нові випадки захворювання на Covid-19. Для порівняння, попередньої доби ця цифра складала 49 нових хворих.

Також у понеділок від коронавірусу померли 6 місцевих жителів. Загальна кількість летальних випадків сягнула 3 716 смертей.

Від початку пандемії у Харківській області захворіли 153 235 осіб. З них одужати після лікування змогли 146 651 пацієнтів.

Наразі у лікарнях Харкові та області, а також амбулаторно лікуються від коронавірусу 2 868 осіб.

picture

Найбільше хворих за останню добу з'явилося у Харківському районі - 135. Також нові випадки є у Чугуївському районі - 12, Богодухівському - 9, Куп'янському - 2, Ізюмському - 4, Красноградському - 1.

picture

Всього на території України у понеділок було виявлено 2 197 нових хворих на Сovid-19.  З них 197 - діти, 37 - медичні працівники.

За добу померло 53 українці, найбільше - у Харківській та Рівненській областях - по 6 осіб.

Найбільшу кількість хворих зафіксували у місті Києві - 304.

У понеділок було проведено 48 399 тестувань на наявність коронавірусу. Також за добу зробили 133 922 щеплення різними видами вакцини. Кількість тих, то завершив процес вакцинації склала 4 304 627 осіб. З них 264 848 - мешканці Харківської області.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області призначили нового керівника з ліквідації наслідків коронавірусу.



аноним

7 вересня 2021, 10:29

УБЛЮДКИ КОНЧЕНЫЕ! СКОЛЬКО ЭТО БУДЕТ ПРОДОЛЖАТЬСЯ??! ПОЧЕМУ ИЗ-ЗА ЭТИХ УЁБКОВ, КОТОРЫЕ НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ И ОРУТ: " Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ" ДОЛЖНЫ СТРАДАТЬ ДРУГИЕ ЛЮДИ?! ГОНИТЕ ВСЕХ НА ПРИНУДИТЕЛЬНУЮ ВАКЦИНАЦИЮ! ТЕХ, КТО НЕ ХОЧЕТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ И ОРЁТ: "Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ" САЖАЙТЕ В ТЮРЬМУ НА ДЛИТЕЛЬНЫЙ СРОК И ПРИНУДИТЕЛЬНО ВАКЦИНИРУЙТЕ! ЗАПРЕТИТЕ ПРОДАЖУ ФАЛЬШИВЫХ СВИДЕТЕЛЬСТВ О ВАКЦИНАЦИИ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися