Як проходить вакцинація в Харківській області

У Харківській області триває вакцинація

У Харківській області триває вакцинація. Всю статистику регіону опублікували в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

Відзначається, що за 20 вересня 2003 людини отримали першу дозу вакцини, а 948 зробили навіть друге щеплення. Всього вакцину отримала 2951 людина. У регіоні вже 448 972 жителі отримали перше щеплення, а 324 388 - зробили другу. У сумі в Харківській області зробили 773 360 щеплень.

34R7h8IPt8fOS7B4p_NOBtXbu.png

Контекст:

У Харківській області на 20 вересня коронавірус виявили у 218 осіб. За добу від коронавірусу померло двоє людей. В області COVID-19 діагностували вже у 158 033 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3804 хворих. Одужали від коронавірусу вже 147 822 особи. Зараз під наглядом медиків знаходиться 6407 пацієнтів.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Гость

21 вересня 2021, 09:43

Аноним истерику прекрати!!!

Аноним

20 вересня 2021, 10:26

ВСЕХ ТЕХ У КОГО НЕТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ СРОЧНО НА ПРИНУДИТЕЛЬНУЮ ВАКЦИНАЦИЮ! НИКАКИХ ХУЙДАУНОВ! ЗАПРЕТИТЬ ПРОДАЖУ ПОДДЕЛЬНЫХ СВИДЕТЕЛЬСТВ О ВАКЦИНАЦИИ! ТЕХ "ЛЮДЕЙ", КОТОРЫЕ НЕ ИМЕЮТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ И НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ, КРИЧА: "Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ!" САЖАЙТЕ В ТЮРЬМУ НА ДЛИТЕЛЬНЫЙ СРОК ЗА УМЫШЛЕННОЕ ЗАРАЖЕНИЕ ЛЮДЕЙ КОРОНАВИРУСОМ И ЗА НЕСОБЛЮДЕНИЕ ПРАВИЛ КАРАНТИНА! ЧЁ СОПЛИ БЛЯТЬ ЖЕВАТЬ??!!

Аноним

20 вересня 2021, 10:14

ВСЕХ ТЕХ У КОГО НЕТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ, СРОЧНО НА ПРИНУДИТЕЛЬНУЮ ВАКЦИНАЦИЮ! НИКАКИХ ХУЙДАУНОВ! ЗАПРЕТИТЬ ПРОДАЖУ ПОДДЕЛЬНЫХ СВИДЕТЕЛЬСТВ О ВАКЦИНАЦИИ! ТЕХ "ЛЮДЕЙ", КОТОРЫЕ НЕ ИМЕЮТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ И НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ, КРИЧА: "Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ!" САЖАЙТЕ В ТЮРЬМУ НА ДЛИТЕЛЬНЫЙ СРОК ЗА УМЫШЛЕННОЕ ЗАРАЖЕНИЕ ЛЮДЕЙ КОРОНАВИРУСОМ И ЗА НЕСОБЛЮДЕНИЕ ПРАВИЛ КАРАНТИНА! ЧЁ ВЫ СОПЛИ БЛЯТЬ ЖУЁТЕ!

Павел

20 вересня 2021, 09:36

как можно 20 сентября подавать информации о вакцинации за сутки 20 сентября, Вы хоть смотрите что пишите

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися