У Харківській області нова хвиля Covid-19 розпочалася раніше, ніж чекали лікарі

Пацієнтів з Харкова знову почали везти у лікарні в області, адже місць немає

У Харківській області хворих з коронавірусом везуть у районні лікарні. Так у Харкові місць для пацієнтів з Covid-19 залишилося менше 10%. Про це йдеться у сюжеті "Суспільне".

Харків'ян переважно везуть у Чугуїв. Родичі хворих кажуть, що велика ймовірність, що і тут місць не буде, тоді доведеться їхати у Куп'янська, можливо, навіть своїм ходом.

За словами директора Чугуївської центральної районної лікарні В'ячеслава Грушки, тут не чекали, що нова хвиля коронавірусу прийде так швидко. Лікар каже, що цього разу ситуація ускладнюється тим, що у хворих більш тяжкі симптоми.

Директор лікарні розповів, що серед пацієнтів спостерігається тенденція: на вихідних до лікарні майже не звертаються, а от на початку тижня починається великих наплив хворих. За його словами, лише за понеділок у лікарні зайняли майже всі ліжка, що були розгорнуті для хворих з Covid-19. Так, зранку у лікарні ще було 200 місць, а ввечері залишилося лише 20.У лікарні повністю заповнена реанімація, там всього 18 місць.
В'ячеслав Грушка розповів, що з усіх хворих на коронавірус, які наразі перебувають у лікарні, 25 повністю вакциновані.

В обласному департаменті охорони здоров'я ситуацію з госпіталізацією в інші райони називають нормальною. Кажуть, що поділу на міських та обласних хворих немає, а людей везуть туди, де більше вільних місць, адже усі лікарні області розраховані на хворих зі всього регіону.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області повністю вакцинувалися від коронавірусу вже 350 112 осіб, а загальна кількість щеплень, які зробили в регіоні сягнула 840 065.



Аноним

28 вересня 2021, 09:59

ВСЕХ ТЕХ У КОГО НЕТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ, СРОЧНО НА ПРИНУДИТЕЛЬНУЮ ВАКЦИНАЦИЮ! НИКАКИХ ХУЙДАУНОВ! ЗАПРЕТИТЬ ПРОДАЖУ ПОДДЕЛЬНЫХ СВИДЕТЕЛЬСТВ О ВАКЦИНАЦИИ! ТЕХ "ЛЮДЕЙ", КОТОРЫЕ НЕ ИМЕЮТ МЕДИЦИНСКИХ ПРОТИВОПОКАЗАНИЙ К ВАКЦИНАЦИИ И НЕ ХОТЯТ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ, КРИЧА: "Я НЕ БУДУ ВАКЦИНИРОВАТЬСЯ ПОТОМУ, ЧТО Я ЖИТЬ ХОЧУ!" САЖАЙТЕ В ТЮРЬМУ НА ДЛИТЕЛЬНЫЙ СРОК ЗА УМЫШЛЕННОЕ ЗАРАЖЕНИЕ ЛЮДЕЙ КОРОНАВИРУСОМ И ЗА НЕСОБЛЮДЕНИЕ ПРАВИЛ КАРАНТИНА! ЧЁ СОПЛИ СИДЕТЬ И ЖЕВАТЬ??!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися