Харків перейшов в "помаранчеву" зону карантину

У Харкові ввели додаткові карантинні обмеження

Харків 10 жовтня переходить в "помаранчеву" зону карантину. Відповідне рішення прийняли 7 вересня члени міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заступник Харківського міського голови Андрій Руденко розповів на, що потрібно звернути увагу харків'янам і місцевій владі після введення додаткових обмежень.

"В першу чергу звернути увагу на театри, кінотеатри. Це 50% заповнюваність. Це міський транспорт, метрополітен - сидячі місця в масочний режим. Питання, пов'язані з розважальними центрами й із торговими центрами - це в обов'язковому порядку масковий режим, - сказав Руденко. - Ми рекомендуємо відкласти всі масові заходи. Питання з охорони здоров'я - це створити безперебійну вакцинацію і, найголовніше, тестування населення", - розповів Руденко.

Контекст:

За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд.

У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківської області в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Лариса

10 жовтня 2021, 01:26

Вакцина от болезни не защищает, это знают все! Так в чём прикол?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися