"Стверджувати, що вакциновані якщо і хворіють, то легко, - дуже небезпечна тактика", - лікар із Харкова

Волянський прокоментував заяви Ляшка

Завідувач Лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський прокоментував слова міністра охорони здоров'я, який заявив, що вакцинація на 100% захищає від середнього і важкого перебігу коронавірусу. Відповідний пост лікар опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Волянський посилається на тисячі смертей від Covid серед вакцинованих у Великобританії та США (32 тисячі госпіталізацій, 7 тисяч смертей серед щеплених).

"Продовжувати стверджувати, що вакциновані якщо і хворіють, то легко, - дуже небезпечна тактика. Досвід інших країн показує, що вакцинація ефективна і захищає більшість щеплених. Але при великих охопленнях кількість пробивних випадків - breakthrough cases (інфікування вакцинованих) протягом "Дельта"-хвилі буде виростати до десятків і сотень тисяч, кількість смертей щеплених - до тисяч. Тому не треба ховати голову в пісок, щоб потім погодитися з очевидним. Потрібно вже перевіряти вакцинованих на наявність захисних рівнів антитіл", - написав лікар.

Контекст:

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



ВЛАД

9 січня 2022, 21:54

Билл Гейтс - владелец фарм.заводов по выпуску вакцин ( он и его семья не прививались) видимо платит руководителям стран за покупку вакцин. И если мировые лидеры вакцинируют свои страны, то наши комики и подавно. А то что вакцины приносят людям только вред - это ерунда в сравнении с откатами. Деньги решают все.

Татьяна

17 листопада 2021, 09:24

Господи, как они уже надоели своей трескотней!!!! Умирают и привитые и не привитые!!!! Не могу понять, что за поголовная "иммунизация"?!!!!Я переболела ковидом 2 раза, у меня антитела в 3 раза выше нормы, в задаче спрашивается- НА ХЕРА МНЕ ВАША ВАКЦИНА?!!!! Почему я не могу ездить нормально в транспорте, работать и т.д.?!!!!Что за херь?!!!Вот в Америке прививают женщин от рака груди, бесплатно!!! Интересно, у нас, тоже, эта вакцина будет бесплатной?!! Наколотили какого-то не проверенного шмурдяка и штрыкают им людей, закупили, откат получили, а теперь утилизировать дорого, они решили "утилизировать" по другому!!!!Горите в аду, суки!!!

Правдоруб

16 листопада 2021, 19:06

Ляшко это дебил что скажут ему то и повторит если запомнит! А то что эта банда власть устроила ковидный фашизм это факт, куда не плюнь одно подорожание, в Киеве проезд скоро подорожает до 30 грн по городу, штрафы и репрессии тем если ты не вакцинирован, зарплаты копеечные минималку даже практически негде не платят не говоря о более достойной оплате труда! Зеленский с Порошенко это два жидо-фашиста которые Украину упустили ниже плинтуса. Пусть им все зло с торицей вернется!!!

вася

18 жовтня 2021, 10:24

так а сколько надо этих антител? никто не может сказать. зато прививки всем надо делать ,независимо от уровня антител. куча институтов государственных зря хлеб едят и зря зарплату получают. сократить их нах

Хряковчанин

17 жовтня 2021, 18:09

ЛЯШКО - ИЗВЕСТНОЕ ТРЕПЛО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися