Захворюваність на COVID-19 на Харківщині зросла: статистика на 9 листопада

За добу від наслідків коронавірусного захворювання померло 22 особи

Захворюваність на коронавірус на Харківщині минулої доби зросла на 0,59% і склала 219 132 особи. Загалом, станом на 9 листопада, у регіоні виявили 1314 нових випадків інфікування. Про це свідчать дані пресслужби Міністерства охорони здоров'я України.

Відомо, що за добу від наслідків коронавірусного захворювання померло 22 особи (всього з початку пандемії - 4917), одужало 1473 пацієнти (178 431 всього).

На території України минулої доби коронавірус зафіксували у 18 988 громадян.

Нагадаємо, що у Харківській області на 8 листопада коронавірус виявили у 1179 мешканців. За добу від COVID-19 померло 19 людей.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові студентська лікарня отримала на випробування пігулки від коронавірусу Pfizer та Merck. Відповідний наказ було опубліковано на сайті Міністерства охорони здоров'я. Саме медики тестуватимуть таблетки по 150 мг. "Рітонавір" від Phizer і MK4482-013 від Merck. Проводитимуть дослідження на людях, які вже контактували з хворими на COVID-19.

Інші новини:

Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у Департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоби вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.

Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися