Госпіталізували з підозрою на коронавірус: в Красноградській лікарні прокоментували ситуацію

Журналістам вдалося додзвонитися до диспетчера місцевої лікарні

Сьогодні вдень, 13 березня, харківські соцмережі вибухнули новиною про госпіталізацію чоловіка нібито з підозрою на коронавірус. Очевидці повідомляли, що все відбулося в Краснограді Харківської області.

Однак, диспетчер Красноградської лікарні заявила, що відео з госпіталізацією - вчення, які проводила швидка допомога. Таким чином медики відпрацьовували дії на випадок реального підозри на зараження вірусом. Відповідний аудіозапис дзвінка опублікували в одному з Telegram-каналів.


Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на відео, яке виклали користувачі соціальних мереж, видно, як медики швидкої піднімаються по сходах багатоповерхового житлового будинку і заходять в одну з квартир. Там їх чекає чоловік. Він кашляє. Медики вимірюють йому температуру і пропонують госпіталізацію. Він погоджується, і вони йдуть разом в машину швидкої допомоги, яка чекає біля будинку. Також повідомлялося, що чоловік кілька днів тому повернувся з Чехії.

Читайте також: тест-системи, які виявляють коронавірус (COVID-2019) вже є в Харківській обласній інфекційній лікарні. Вони розраховані на 100 досліджень.



Джерело: https://t.me/vekha/3704
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися