Захворюваність на COVID-19 різко зросла: статистика в Харківській області на 23 грудня

Від наслідків коронавірусного захворювання за добу в області померло 18 осіб

За останню добу на Харківщині різко збільшилася кількість випадків захворювання на COVID-19. Діагноз був підтверджений у 259 осіб, що на 46 більше, тижня на день раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що із загальної кількості хворих 122 особи є жителями Харківського району, а 106 із них проживають у Харкові.

За інформацією джерела, у Чугуївському районі зафіксували за останню добу 46 випадків захворювання. В Ізюмському районі захворіло 22 особи. Ще 20 виявилися жителями Богодухівського району. У Лозівському районі області випадки захворювання підтвердили у 17 людей. У Красноградському та Куп'янському районах зафіксували 16 випадків зараження COVID-19.

Загалом за добу 572 хворих одужали. Від наслідків коронавірусного захворювання померло 18 людей. До речі, днем раніше одужали 578 хворих, а померли - 14.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що всього по області зареєстровано 241 763 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 226 932 хворих одужали, 6 213 – померли.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться до нового року, однак у світі довго тлітимуть численні вогнища. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що лікар із Харкова виступив проти анонімної вакцинації. Таким чином було виключено центр анонімної вакцинації з переліку медичних закладів, які можуть щепити проти COVID-19. Там нібито вакцинували людей із купленими COVID-сертифікатами, або тих, хто перебував під сімейним тиском. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися