У Харківській області зростає смертність від коронавірусу: статистика на 29 грудня

За минулу добу хвороба забрала життя 19 людей

У Харкові за останню добу знизилася кількість хворих на COVID-19. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Так, за даними джерела, всього за добу в Харківській області коронавірус був підтверджений у 173 осіб, що на 7 менше, ніж на день раніше. З них 112 осіб – мешканці Харківського району, 101 – мешканці міста Харків.

Зазначається, що ще 20 хворих є жителями Чугуївського району, 17 осіб проживають у Лозівському районі, 10 із Красноградського району, сім випадків захворювання зафіксували у Богодухівському районі області, чотири випадки в Ізюмському районі та ще три у Куп'янському районі.

За інформацією ХОДА, за добу в Харківській області одужало 474 хворих. Кількість загиблих від хвороби – 19 осіб. Нагадаємо, що за статистикою попереднього дня, кількість померлих від COVID-19 становило 12 осіб.

Загалом на сьогодні в області зареєстровано 242 660 підтверджених випадків захворювання. З них 230 015 – одужали. Кількість загиблих від коронавірусної хвороби людей у Харківській області становить 6311 осіб.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться до нового року, однак у світі довго тлітимуть численні вогнища. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що лікар із Харкова виступив проти анонімної вакцинації. Таким чином було виключено центр анонімної вакцинації з переліку медичних закладів, які можуть щепити проти COVID-19. Там нібито вакцинували людей із купленими COVID-сертифікатами, або тих, хто перебував під сімейним тиском. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися