Скільки вакцинованих людей зустрінуть 2022 рік у Харківській області

На Харківщині продовжується вакцинація

На Харківщині медики продовжують вакцинувати місцеве населення. Відповідну статистику надрукували на сайті Харківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України.

За 30 грудня вакцину отримали 9384 особи: 2262 – перше щеплення, а 7078 – друге. Також 44 особи за добу зробили додаткову дозу. Всього в регіоні на 31 грудня зробили 1995645 щеплень: 1068917 - перша доза, а 926565 - друга.

Контекст :

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки. Відповідний пост він опублікував у своєму Facebook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом із ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоб уже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.

⬤ Раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківському парку Горького з'явилася дивовижна новорічна локація. У цьому місці були встановлені різні фігури, які асоціюються із зимою та Новим роком. Фотографії були опубліковані у Мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися