Захворюваність на COVID-19 різко зросла: статистика в Харківській області на 11 січня

За добу COVID-19 забрав життя 7 людей

За добу в Харківській області кількість хворих на коронавірус значно збільшилася. Діагноз був підтверджений у 309 осіб, що на 117 більше, ніж на добу раніше. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За даними джерела, 240 хворих є мешканцями Харківського району, а 224 – мешканцями Харкова. Найбільше у Харківській області виявили випадків захворювання за добу у Чугуївському районі – 40 осіб. У Куп'янському районі захворіло 14 осіб, У Богодухівському – 9 осіб. У Лозівському районі зафіксовано 5 випадків та ще один в Ізюмському районі області.

Загалом за останню добу 183 хворих одужали. А від наслідків коронавірусного захворювання померло 7 людей. На день раніше були такі показники: 192 - хворих, 3 - померлих.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що всього по області зареєстровано 245 747 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 232 565 хворих одужали, 6 427 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський висловився з приводу нового штаму коронавірусу "Омікрон" та розповів, скільки за січень буде ним інфіковано відсотків населення. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові власниця туристичної агенції торгувала підробленими ковід-документами. Своїм клієнтам жінка пропонувала придбати ПЛР-тест із негативним результатом за 500 гривень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися