Ситуація з СOVID-19 у Харківській області погіршується: статистика на 12 січня

За добу COVID-19 забрав життя 11 людей із Харківської області

У Харківській області продовжується стрімке зростання захворюваності на коронавірус. За останню добу було підтверджено 457 випадків захворювання, що на 148 більше, ніж на добу раніше. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної державної адміністрації.

За даними джерела, 379 хворих є мешканцями Харківського району. А 363 із них проживають у Харкові. Що стосується інших районів, то найбільше випадків захворювання виявили за добу в Ізюмському районі – 29 хворих. У Куп'янському COVID-19 було виявлено у 23 осіб. У Чугуївському районі за добу захворіло 14 людей. Ще у шести мешканців Красноградського району підтвердили коронавірус. У Богодухівському та Лозівському районах виявили по три випадки захворювання.

Загалом за останню добу 240 хворих одужали. А від наслідків коронавірусного захворювання померло 11 людей. На день раніше були такі показники: 309 - хворих, 7 - померлих.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що всього по області зареєстровано 246 204 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 232 805 хворих одужали, 6438 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що лікар із Харкова прокоментував ситуацію з хвилею нового штаму коронавірусу "Омікрон" в Австралії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові у студента, який приїхав на навчання з Республіки Конго, виявили небезпечне захворювання під час проходження медкомісії. На цей момент хлопець перебуває у лікарні під наглядом медиків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися