Захворюваність продовжує зростати: статистика COVID у Харківській області на 18 січня

За добу від СOVID-19 померло вісім людей

У Харківській області у порівнянні з минулим тижнем значно погіршується статистика захворюваності на коронавірус. За останню добу діагноз COVID-19 підтверджено у 678 людей.  Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За даними джерела, із загальної кількості хворих на добу в області, 612 осіб є мешканцями Харківського району, а 590 – мешканцями міста Харків.

Найбільше хворих за добу в інших районах виявили в Ізюмському – 36 людей. У Чугуївському районі захворіло 10 людей. У Куп'янському та Богодухівському – по 8. Ще троє хворих із Красноградського району та один із Лозовського.

Загалом за останню добу 161 хворих одужали. А від наслідків коронавірусного захворювання померло 8 людей. На день раніше були такі показники: 309 - хворих, 7 - померлих.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що всього по області зареєстровано 250 153 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 234 133 хворих одужали, 6 593 – померли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що директор облдепартаменту охорони здоров'я Максим Хаустов розповів, чи є у Харківській області новий штам коронавірусу "Омікрон". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові почнеться нова хвиля коронавірусу. Максим Хаустов також наголосив, що Харківській області на сьогодні продовжує посилюватися ситуація з коронавірусом. Новий спалах COVID-19 може статися вже у лютому 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися