Що буде з проведенням богослужінь у Харкові та області на Великдень

Поліцейські наряди залучатимуться до охорони громадського порядку

У Харкові та області на Великдень будуть діяти певні обмеження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції нагадали, що 16 квітня 2023 року православні Східного обряду будуть відзначати один з найважливіших християнських свят – Великдень. За попередніми даними, у Харківській області релігійні заходи будуть відбуватись у приміщеннях 315 православних храмів. 

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко наголосив, що богослужіння будуть проводитися з урахуванням комендантської години, тривалість якої не зміниться – з 23-00 до 5-00.

Очільник поліцейського главку підкреслив, що на територіях, які перебували під окупацією і знаходилися в зоні бойових дій дуже велика мінна небезпека. Тому треба з розумінням поставитися до заборон і обмежень.

Також у поліції розповіли, що поліцейські наряди залучатимуться до охорони громадського порядку. І ще раз наголосили, що обмеження на пересування громадян під час комендантської години у Великодні свята залишаться без змін і діятимуть з 23:00 до 05:00 години.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, чому у Харкові та області не змінили тривалість комендантської години. “Комендантська година збережеться від 23:00 до 5:00", - зазначив Олег Синєгубов. За словами очільника області, відповідне рішення ухвалили під час засідання Ради оборони регіону з огляду на військову ситуацію в області. "Не дозволяє військова обстановка", - пояснив Олег Синєгубов ухвалене рішення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися