У поліції розповіли про порушення у храмах Харківської області на Великдень

Участь у Великодніх богослужіннях взяли понад 40 тисяч громадян

Поліцейські Харківської області забезпечили безпеку громадян під час Великодніх богослужінь. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Участь у богослужіннях взяли понад 40 тисяч громадян. Публічну безпеку і порядок щодня забезпечували понад 1000 поліцейських.

Пасхальні богослужіння відбулися у 314 храмах Харківщини. Протягом святкових днів грубих порушень публічної безпеки та порядку не зафіксовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на Великдень встановили новий рекорд України - найбільше зображення писанки, нанесене фарбою на асфальті. Малюнком прикрасили один із парків у Салтівському районі. Участь у заході взяв Харківський міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що ця робота - пряме свідчення того, що Харків відроджується. Він зауважив, що Салтівка - один із найбільш постраждалих районів Харкова, однак  сюди повернулося багато людей, і тут вже панує життя. Намальована писанка - найбільша в Україні. Її загальна площа становить 356 кв. м, до реалізації проєкту було залучено 750 осіб.

А у суботу, 15 квітня, у торгово-розважальному центрі “Нікольський” відбувся святковий ярмарок. На заході представили 26 варіацій писанок, характерних для різних регіонів України. А для дітей провели цікаві майстер-класи. Ляльки-мотанки, які зробили діти, найближчим часом відправлять бійцям ЗСУ.

Участь у відкритті ярмарку взяв Харківський міський голова Ігор Терехов. Очільник Харкові привітав усіх присутніх з прийдешнім Великоднем та побажав харківʼянам якнайшвидшої перемоги України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися