Як навчатимуться діти з Харківської області у квітні

Із 715 закладів загальної середньої освіти Харківщини зараз 288 проводять дистанційне навчання

У школах Харківської області запроваджено дистанційне навчання. Про це повідомили у Департаменті науки та освіти Харківської обласної військової адміністрації.

За інформацією джерела, з квітня діти з області навчатимуться дистанційно, оскільки під час воєнного часу навчання в інших форматах заборонено.

288 шкіл проводитимуть навчання дітей. У 305 – навчальний процес припинено. Ще 122 заклади розташовані на тимчасово окупованих територіях. Крім того, дистанційно працюють 90% ВНЗ у Харківській області.

У Департаменті зазначають, що МОН рекомендувало розпочати освітній процес у місцевостях, де сьогодні не ведуться активні бойові дії, продовжує стабільно працювати інтернет та там можна організувати дистанційне навчання або використовувати окремі його елементи, зокрема для учнів, евакуйованих із небезпечних територій.

Діти можуть також самостійно використовувати будь-які електронні ресурси, як загальні, так і розроблені навчальними закладами, іншими науковими та методичними установами.

Читайте також:

• Де отримати гуманітарну допомогу у Харкові. Список адрес.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 1 квітня. Обстріли міста та області не припиняються.

• У Харківській області 31 березня безвісти зникли двоє дітей. У поліції повідомили, що у них із собою не було телефонів, тож зв'язатися з ними неможливо. Опубліковані орієнтування та фото зниклих дітей. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харківській області морпіхи зупинили ворожі танки за допомогою мін. Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував фотографії з місця бою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися