На Харківщині зникли двоє дітей: у поліції дали орієнтування (ФОТО)

31 березня діти пішли у невідомому напрямку та не повернулися

У селищі Краснокутськ, що у Богодухівському районі Харківської області, зникли двоє дітей – Володимир Абрамов, 2013 року народження та Ганна Сірік, 2007 року народження. Про це повідомляється у Поліції Харківської області на офіційній сторінці у Facebook.

За інформацією джерела, діти пішли у невідомому напрямку з будинку 31 березня приблизно о 9:00. На цей момент про місцеперебування зниклих немає жодної інформації. При собі телефон у дітей не біло.

Прикмети хлопчика: зріст близько 140 см, худорлявої статури, світле волосся, світлі очі.

Був одягнений у чорну куртку.

Прикмети дівчинки: зріст близько 163 см, худорлявої статури, русяве волосся, світлі очі.

Була одягнена у чорну куртку довжиною нижче коліна, чорне взуття.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклих, просять негайно повідомити за телефонами:0986134354, 0971606291 або 102.

фото - Полиция Харьковской области

Читайте також:

• У Харківській області від квітня відбудуться зміни у цінах на проїзд.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській обласній державній адміністрації повідомили, де 31 березня харків'яни можуть отримати гуманітарну допомогу. Наголошується, що адреси пунктів видачі змінилися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися