Роз'яснювальна робота зі школярами: на Харківщині вчителя прочісують вулиці

В Ізюмі організували рейди вчителів по вулицях

На Харківщині в Ізюмі на час карантину організували вчительські рейди. Про це передає "Суспільне", посилаючись на заступника мера Володимира Мацокіна.

Зазначається, що до патрулювання вулиць залучили вчителів і вихователів з дитячих садків. Мацокін розповів, що територію міста поділили на сектори, які закріпили за місцевими освітніми установами, а самі педагоги склали графік чергувань.

Передбачається, що педагоги повинні пояснити школярам відмінності між карантином і канікулами. Так, вчителі проводять роз'яснювальні роботи серед школярів, які гуляють під час карантину, після чого контролюють, щоб діти вирушили додому і обмежили своє спілкування.

Однак, у Міністерстві освіти не підтримали таке починання. На думку в. о міністра Любомири Мандзій, вчителі повинні дистанційно займатися з дітьми, а не патрулювати вулиці.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що через карантин у Харкові закрили дитячі майданчики. Так, дитячі та спортивні майданчики в Харкові обгородили забороняюючими стрічками. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися