Світлична рекомендує читати прем'єра Великобританії

Народний депутат Юлія Світлична впевнена, що зараз важливо приділити увагу простим правилам, які нам добре знайомі ще з дитинства

Для тих, хто не знає чим зайняти себе на карантині, який триватиме ще три тижні, відомі харків'яни запропонували добірку цікавих книг. Чим себе зайняти і що почитати з'ясовували журналісти "057".

Порадами поділилися Юлія Світлична, Сергій Жадан, Фоззі з "ТНМК" та інші відомі харків’яни.

Так, народний депутат України Юлія Світлична зазначила, що "книга - це завжди добре і корисно. Не тільки в період карантину".

Юлія Світлична порекомендувала почитати книгу прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона "Фактор Черчилля" і книгу Даніеля Канемана "Думай повільно, вирішуй швидко". "Це для тих, хто хоче мислити стратегічно і не боїться приймати рішення", - зазначила народний депутат.

"Для легкого читання порекомендую Тал Бен-Шахара "Що ти вибереш?". Добра для тих, хто хоче привести думки в порядок. І, звичайно ж, книга Катерини Щоткін про Любомира Гузара "Хочу бути людиною". Тут - без коментарів, просто треба читати", - дала пораду Юлія Світлична.

"До того ж, я завжди намагаюся тримати себе в хорошій фізичній формі. Спорт зміцнює здоров'я. Говорила про це не раз. Але зараз дійсно дуже важливо приділити увагу простим правилам, які нам добре знайомі ще з дитинства. І головне - ніякої паніки і істерики. Зараз треба всім об'єднаються для захисту людей, а не ділитися на владу чи опозицію, лівих або правих", - впевнена народний депутат.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харківським школярам повідомили розклад занять по телевізору. Телевізійне навчання почнеться вже з наступного тижня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися