У Харкові пройшли урочисті заходи до Дня працівників освіти

Вчителів Холодногірського і Новобаварського районів привітав міський голова Ігор Терехов.

У першу неділю жовтня в Україні відзначають своє професійне свято вчителі, педагоги, викладачі та інші працівники освіти. Напередодні свята в районах Харкова відбулися урочисті заходи для вчителів.

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав освітян та подякував їм за натхненну та невтомну працю, вміння триматися та підтримувати інших, вірити у своє місто та перемогу. Найкращим педагогам районів мер вручив Почесні грамоти та Подяки.

"Мине 5-10 років, і наші діти, які сьогодні переживають жах війни, будуть вдячні передусім вам, які дають їм знання, виховують любов до країни та рідного міста. Це дуже важко - і домашні турботи, і тривоги, і постійні обстріли. Але ви знаходите в собі сили та мужність щодня йти на урок і дарувати нашим дітям знання. Я впевнений, що колись про це напишуть книги. Справа, яку ви робите, - неоціненна", - наголосив Ігор Терехов.

Також у рамках заходу показали творчі відеовітання та відбувся спільний концертний виступ керівників навчальних закладів.

r8AI0ybc59-3AmoEb6UJoaRNb.jpg

6c5vFTzkeuQdAn3Sb849Rpkd2.jpg

c96plLFHK_FX-CihSM2VlWQLi.jpg

9c9U8-aEvECBZBN1Km02V_F0p.jpg

Педагогів Основ'янського району також привітали з професійним святом – Днем працівників освіти.

Голова адміністрації району Ганна Головчанська подякувала освітянам за активну життєву позицію, високий професіоналізм та відданість дітям, а також побажала їм миру і нових педагогічних досягнень. 

За вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління, мужність, самопожертву, милосердя та доброту, проявлені під час надання допомоги мешканцям району, грамотами адміністрації нагородили 30 педагогічних працівників.

AgFFnQG372Zbdc_RySXeL-seE.jpg

dPqS1ycuKvUZsgBMJG6YpmFKM.jpg

yr8TyCNAYGKfFnmBU9WiyL57S.jpg

В Індустріальному районі відсвяткували прийдешній День працівників освіти.

Від імені Харківського міського голови педагогів привітала голова районної адміністрації Ольга Вельможна. Вона побажала вчителям міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів, невичерпної наснаги та якомога швидшої перемоги. 

Кращих педагогів відзначили Почесними грамотами та Подяками адміністрації Індустріального району  та Міністерства освіти і науки України.  У подарунок для них виступили артисти Харківського національного театру опери та балету та заслужені артисти України.

1Fzq-iBSoAlyLxT8K4GVvDofa.jpg

eGL6HkgLBxB2CSo2uP_ZDXt89.jpg

EO7s0sDJ9rci7-l1COo6KBlFw.jpg

mvxR1U63d61aS2sa0TBiO3ejl.jpg

cBEAyy7VUuVSuV2HVwCzvJS_s.jpg



Роб

1 жовтня 2022, 18:34

Герои харьковчане навеки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися