Хто та як може отримати безплатно ноутбук у Харкові: умови

Заявки на отримання техніки прийматимуть до 15 грудня

На початку тижня, 5 грудня, стартував проєкт “СпівДія Ноут”, у межах якого заклади освіти, неприбуткові організації та самозайняті особи можуть отримати сучасні ноутбуки з ліцензійним програмним забезпеченням. Планують роздати на конкурсній основі 5000 одиниць техніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної ради у Facebook.

Прийом заявок на отримання техніки розпочався 5 грудня і триватиме до 15 грудня. Ініціатива реалізується на всій території України, крім тимчасово окупованих станом на сьогодні територій.

Подати заявку можуть:

• школи, що прагнуть забезпечити дітей, які не мають обладнання для навчання;

• громадські організації / благодійні фонди / інші освітні та творчі неприбуткові організації та ініціативи;

• самозайняті особи.

З усіма деталями участі в конкурсі та критеріями відбору переможців можна ознайомитися на сайті волонтерського об'єднання “СпівДія”.

Ноутбук зможуть отримати особи чи організації, які відповідають критеріям конкурсу та будуть обрані його переможцями.

Пріоритет надаватимуть учасникам, які дійсно потребують ноутбуки для забезпечення доступу до навчання, надання соціальних і волонтерських послуг, а також самозайнятим особам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що міжнародні партнери продовжують підтримувати Харківську область та надавати допомогу у відбудові критичної інфраструктури регіону. Медзаклади регіону отримають 360 лікарняних ліжок та анестезіологічні апарати. Обладнання передали із Нюрнбергу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися