Харківська область отримала “Старлінки”: де встановлять обладнання

Наступного року Програма розвитку ООН в Україні планує розширити допомогу щодо надання мобільних послуг

Програма розвитку ООН передала “Старлінки” закладам освіти Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Сім систем “Старлінк” встановлять у школах на звільнених територіях регіону, ще одна працюватиме в гуртожиток харківського вишу, де мешкають вимушені переселенці.

Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська розповіла, що Програма розвитку ООН уже передала близько 270 позицій товарів і побутової техніки для забезпечення комфортного проживання ВПО у гуртожитках чотирьох університетів. Серед товарів: 

  • мікрохвильові пічки,

  • чайники,

  • холодильники,

  • пральні машини,

  • електричні плити. 

Цього разу у харківський гуртожиток, де зараз проживає близько 180 ВПО, передали систему Старлінк.

Керівник Програми ООН із відновлення та розбудови миру Нільс Крістенсен підкреслив, що Програма розвитку ООН в Україні та Європейський Союз продовжуватимуть допомагати області й після війни. Він зазначив, що розуміє, наскільки важлива освіта для Харкова “саме тому ми допомагаємо університетам”. “Через війну потреби освітян зведені до “Старлінків” і генераторів, але сподіваюся, співпраця триватиме і вона стосуватиметься сталого розвитку Харківської області”, – сказав Нільс Крістенсен.

Наступного року Програма розвитку ООН в Україні планує збільшити допомогу щодо надання мобільних послуг, модульних конструкцій та іншого обладнання для територіальних громад.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Кабмін затвердив новий перелік областей, жителі яких можуть отримати грошову допомогу.



ІгорСтар

13 травня 2023, 22:49

Ця стаття розповідає про те, що Харківська область отримала послуги Starlink. Це чудова новина для мешканців області, які тепер можуть насолоджуватися швидким та стабільним Інтернетом. Якщо ви зацікавлені у придбанні системи Starlink у Харкові, рекомендую звернутися до цієї сторінки: https://linkukraine.com/kupyty-starlink-kharkiv. Там ви знайдете детальну інформацію про можливості придбання системи Starlink та зможете здійснити покупку. Насолоджуйтесь швидким та надійним Інтернетом завдяки Starlink в Харкові!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися