Харківських учнів визнали найкращими у світі: деталі

“Супергерої FAST” — міжнародна програма, ціль якої навчити дітей 5-9 років розпізнавати симптоми інсульту

Учні 1-В класу школи №33 Салтівського району під керівництвом класного керівника Роскошенко О.Л. очолили світовий рейтинг Міжнародного проєкту “Супергерої FAST”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Школяр Олексій Костін набрав 276 841 бал і став лідером серед усіх учасників проєкту,  який охоплює близько 50 країн. Третє місце виборола Аріна Чавикіна з результатом 64 470 балів.

picture

“Супергерої FAST” — міжнародна програма, ціль якої навчити дітей 5-9 років розпізнавати симптоми інсульту та розвинути навичку викликати номер екстреної медичної допомоги. Програма розроблена за підтримки Ініціативи Angels та схвалена Всесвітньою організацією інсульту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відбувся волонтерський з’їзд “Перший вихідний”. Під час заходу волонтери підбили підсумки діяльності за час повномасштабного вторгнення Росії та відзначили найкращих у 15 номінаціях. Директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол розповів, що назва волонтерського з’їзду “Перший вихідний” – символічна, для благодійників це насправді був перший вечір цього року, коли вони змогли відпочити. У номінаціях голосування проводили виключно учасники благодійних організацій. Тобто вони обирали переможців серед своїх. 

Переможцем у номінації “Волонтер року” став представник Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ігор Клименко. Він створив максимально ефективну команду евакуації з місць, де людям перебувати неможливо.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися