У Харкові відзначили найкращих: хто вибився в лідери (ФОТО)

Переможців обрали у 15 номінаціях

У Харкові відбувся волонтерський з’їзд “Перший вихідний”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Під час заходу волонтери підбили підсумки діяльності за час повномасштабного вторгнення Росії та відзначили найкращих у 15 номінаціях.

Директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол розповів, що назва волонтерського з’їзду “Перший вихідний” – символічна, для благодійників це насправді був перший вечір цього року, коли вони змогли відпочити.

У номінаціях голосування проводили виключно учасники благодійних організацій. Тобто вони обирали переможців серед своїх.

Переможцем у номінації “Волонтер року” став представник Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ігор Клименко. Він створив максимально ефективну команду евакуації з місць, де людям перебувати неможливо.

Харківську організацію Червоного Хреста України обрали переможцем в номінації “Гігієнічні набори”. Їх досягнення – 1 237 000 наборів загальною вартістю 800 млн грн.

Кращою у номінації “Допомога людям з інклюзією” стала БО "БФ "Незламний Харків", яка передавала обладнання, медичні препарати до лікарень та машини екстреної медичної допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за 3 місяці роботи волонтери Координаційного гуманітарного центру доставили понад 10 тисяч тонн допомоги жителям деокупованих населених пунктів Харківської області. Волонтери за весь час спільними зусиллями передали понад 9000 тонн гуманітарної допомоги та майже 1 300 тонн гігієнічних засобів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися