У Харкові з'явилася унікальна марка (ФОТО)

Вартість однієї марки — 50 грн, ціна набору — 500 грн

Каразінський університет у свій День народження презентував іменні поштові марки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ХНУ ім.В.Н.Каразіна. 

В університеті впевнені, що марки уособлюють незламність Харкова та 218-ту річницю вишу. 

"Університет святкує день народження. 218 років славетної історії, визначних подій, досягнень і здобутків, верховенства науки, освіти та культури, доленосних випробувань та відродження”,- наголосили в пресслужбі університету. 

У виші зазначили, що в лімітованій колекції каразінських поштових марок втілені і здобутки, і історія, і роль освіти. Дизайни марок присвячені героїчній боротьбі незламного українського народу та 218-річчю Каразінського університету.

Вартість однієї марки — 50 грн, ціна набору (один повний лист) — 500 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту розпочинає проєкт “Енциклопедія спорту”. В управлінні розповіли, що захід відбудеться онлайн. Його мета - популяризувати різні види спорту, заняття фізкультурою та здоровий спосіб життя. Щотижня жителі Харкова та всі охочі громадяни з інших міст зможуть вивчати історію різних видів спорту, їхні особливості та брати участь у майстер-класах.  Дітям та їхнім батькам нададуть інформацію про роботу спортивних секцій, які можна відвідати в Харкові, контакти тренерів тощо.

Тричі на тиждень, по понеділках, середах і п’ятницях, учасники проєкту зможуть переглядати відео від провідних тренерів і вихованців харківських спортивних федерацій та організацій. Проєкт стартує у понеділок, 30 січня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися