На Харківщині видавали ноутбуки: хто отримав техніку

Насамперед ноутбуки передають педагогам в заклади освіти, які найбільше постраждали внаслідок російської агресії

Освітянам вручили 56 сертифікатів на отримання сучасних девайсів. Всього передали 1314 ноутбуків.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Комп'ютерна техніка надійшла до Харківської області за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти. Заступниця начальника обласної військової адміністрації Віта Ковальська розповіла, що найголовніша мета наразі – створити безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу і допомогти дітям здобувати якісну освіту.

Чиновниця розповіла, що у першу чергу ноутбуки передають педагогам в заклади освіти, які найбільше постраждали внаслідок російської агресії. “Ви всі сьогодні – учасники освітнього фронту. Ці ноутбуки – це ваша зброя, якою ви виборюєте знання для наших дітей, виборюєте майбутнє нашої держави”, – звернулася до освітян Віта Ковальська.

Так, освітяни Вовчанської громади отримали 65 ноутбуків, Липецької – 60. Заклади освіти Куп'янського району отримали 43 девайси, Циркунівській громаді передали 33 ноутбуки, Роганській – 25. Також 20 ноутбуків отримала постраждала від ворожих обстрілів Дергачівська громада.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що педагогічним працівникам шкіл №81 та 137 Новобаварського району, які постраждали від ворожих обстрілів, передали 11 ноутбуків.

Допомогу надають в рамках ініціативи “Ноутбук кожному вчителю” за підтримки компанії "Google" та ЮНЕСКО. У міській раді зазначили, що сучасна техніка допоможе забезпечити неперервність роботи вчителів та якісно проводити дистанційне навчання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися