У Харківській області видали планшети (ФОТО)

Після завершення навчального року користувачі повинні будуть повернути видані гаджети у школу, як підручники

Школярам Борівської громади передали планшети для навчання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Школи Борівської громади отримали 66 планшетів Samsung від благодійної організації Ukraine House DC Foundation у співпраці з Департаментом науки і освіти ХОВА. Ці гаджети призначені для дистанційного навчання школярів громади, які не мають можливості навчатися онлайн через відсутність власних технічних засобів.

У селищній раді наголосили, що відповідно до умов донора, усі планшети прийняті на баланс загальноосвітніх закладів громади та передані у користування дітям, які того найбільше потребують.

“Після завершення навчального року користувачі повинні будуть повернути видані гаджети у школу, як підручники. На наступний навчальний рік вони так само видаватимуться дітям, які того потребуватимуть”, - пояснили у селищній раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що освітянам Борівської громади передали додаткову партію ноутбуків для роботи. Департамент науки й освіти Харківської обласної військової адміністрації передав 28 ноутбуків для вчителів Борівської громади, які забезпечують освітній процес і навчають дітей дистанційно. У селищній раді нагадали, що у листопаді 2022 року освітяни Борівської громади  отримали 101 ноутбук від компанії Google та фонду ЮНЕСКО. “Тієї кількості виявилось недостатньо для забезпечення потреб навчальних закладів Борівщини, тож було зроблено дозамовлення, яке наразі й реалізовано”, - зазначили у сільській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися