У Харківській області відкрили спеціальні класи (ФОТО)

Комп’ютерні класи працюватимуть щосереди та щоп’ятниці з 9:00 до 11:00

На базі Дергачівського ліцею №2 відкрили два класи комп'ютерної грамотності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. Допомогу в організації класів надали спільноти Codeit4life та Plarium Ukraine.

Від благодійників отримали системні блоки, монітори, клавіатури, комп'ютерні миші та навушники, що надало можливість зібрати повноцінні класи, у яких можна розвивати навички користування ПК.

Комп’ютерні класи працюватимуть щосереди та щоп’ятниці з 9:00 до 11:00. Класи будуть доступні для всіх, хто потребує навчання чи користування ПК, але не має такої можливості вдома.

“Це надзвичайно важлива допомога для нашої громади, оскільки більша частина комп'ютерного устаткування освітянських закладів була пошкоджена або знищена внаслідок російської агресії. Надана комп’ютерна техніка надалі буде використовуватися в освітньому процесі учнями та педагогічним персоналом ліцею”, - наголосили в Дергачівській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що молодь з інвалідністю у Лозівській громаді навчатимуть необхідним навичкам для самостійного життя. Ще до повномасштабного вторгнення РФ у місті облаштували соціально-побутове відділення в реабілітаційному центрі "Жемчужинки". Однак через введення воєнного стану відділення не працювало.

У відділенні облаштували кухню, майстерню, встановили обладнання для прання. Вихованців навчатимуть шити, вишивати, готувати їжу, сервірувати стіл, прати й прасувати. Облаштували також зону фізичного розвитку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися