Жителів Харківської області запрошують на особливий диктант

Діти та дорослі, можуть приєднатися до написання диктанту “Спільно до безпеки” з будь-якого куточка України

У вівторок, 4 квітня, відбудеться Всеукраїнський радіодиктант з мінної просвіти. Ефір триватиме з 14:40 до 15:30. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

З 14:40 до 15:00 триватиме підготовка до диктанту, а з 15:00-15:30 розпочнеться сам диктант. Жителі Харківської області, діти та дорослі, можуть приєднатися до написання диктанту “Спільно до безпеки” з будь-якого куточка України. Для цього потрібно:

1) Увімкнути Українське радіо на FM-частоті http://ukr.radio/

2) у мобільному застосунку suspilne.radio

3) Прийти на Дитячу точку Спільно

Адреса : пл.Ростовцева 14, білий намет;

Реєстрація за лінком: https://t.me/unicefbalaklij

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” провели відкрите тренування з баскетболу. Майстер-клас провели тренери БК PUSH TEAM. Найактивнішим учасникам вручили призи від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Грамотами департаменту відзначили тренерів баскетбольного клуба Світлану Полянську, Андрія Тихонова, Віталія Грубніка, а також адміністратора клубу Єгора Попова та менеджера проєктів Олену Лисак. Почесні відзнаки отримали за сприяння розвитку спорту в Харкові. У міській раді зазначили, що всеукраїнський баскетбольний клуб PUSH TEAM у своєму штаті нараховує 57 тренерів і понад 1200 вихованців у Харкові, Києві, Кременчуці та Кропивницькому.

А ВПО та звільнені з полону можуть отримати ваучери на навчання. Така практика збільшить шанси на працевлаштування за обраною спеціальністю. За допомогою ваучера можна повністю чи частково оплатити навчання у закладах освіти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися