Харків'ян запрошують у Чернівці: подробиці

Заплановане проведення п’яти семінарів з 5 по 9 червня

У Чернівецькому національному університеті проєкт GIZ проведе п’ятиденну міжрегіональну навчальну програму. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Навчальна програма включає семінари та практикуми, спрямовані на вивчення аспектів, пов'язаних із забезпечення енергетичної ефективності будівель та у сфері енергоефективних і сталих публічних закупівель для зеленої відбудови України

До участі у заході запрошують:

  • замовників публічної сфери;

  • виробників, дистриб'юторів та імпортерів будівельних продуктів;

  • надавачів послуг у сфері будівництва та виконавців будівельних робіт;

  • постачальників енергоспоживчих продуктів.

Заплановане проведення п’яти семінарів з 5 по 9 червня. Взяти участь можна очно в місті Чернівці або в онлайн режимі. Для реєстрації необхідно до 31 травня заповнити анкету учасника

З міжрегіональною навчальною програмою можна ознайомитися тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні у Харкові проводять науковий фестиваль “Світло, що дає надію!”. У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що захід присвячений Міжнародному дню світла. Фестиваль відбудеться у рамках Всесвітньої ініціативи ЮНЕСКО. Мета заходу - популяризація знань та мотивація учнів до якісної освіти шляхом наочних демонстрацій, майстер-класів, вікторин та інших методів STEM-освіти.

21 травня з 12:00 до 16:00 у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” відкриті чотири інтерактивні зони. Які заходи реалізовують для школярів та студентів у Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися