Харківських школярів та студентів запрошують у ТРЦ “Нікольський”

У підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” працюватимуть чотири інтерактивні зони

У неділю, 21 травня, у Харкові відбудеться науковий фестиваль “Світло, що дає надію!”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. На захід запрошують харківських школярів та студентів.

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що захід присвячений Міжнародному дню світла. Фестиваль відбудеться у рамках Всесвітньої ініціативи ЮНЕСКО. Мета заходу - популяризація знань та мотивація учнів до якісної освіти шляхом наочних демонстрацій, майстер-класів, вікторин та інших методів STEM-освіти.

21 травня з 12:00 до 16:00 у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” працюватимуть чотири інтерактивні зони:

  • лабораторно-експериментальна зона, де буде представлено 15 експериментів;

  • зона майстер-класів, яка дозволить доторкнутися до світу програмування та фінансової грамотності, а також дізнатися багато інформації на тему бізнесу та психології;

  • спортивно-оздоровча зона, де можна навчитися основ самооборони;

  • зона Kahoot-вікторин та виступів харківських колективів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з січня 2023 року проводять відкриті спортивні тренування. Спортивні заходи провели у п'ятницю, 5 травня. “Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту продовжує серію відкритих тренувань у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський”, - зазначили у Харківській міській раді. У п'ятницю для харків’ян та гостей міста організували відкрите тренування з бальних танців. Майстер-клас провели одні з найтитулованіших тренерів Харкова та України Маргарита та Кирило Шкурєєви. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися