Навчальний рік у деяких громадах Харківщини триватиме до 30 червня: деталі

У регіоні розпочинається підготовка до нового навчального року

У Харківській області цього року дистанційно навчалися 240 998 школярів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У 25 громадах області та в місті Харків навчальний рік завершиться 2 червня, у 22 громадах – 30 травня. Школярі 7 громад Куп’янського району закінчать навчання 30 червня.

Директор Департаменту науки та освіти ХОВА Олексій Литвинов, аналізуючи досвід минулих років, зазначив, що цей навчальний рік Харківщина завершує у набагато кращих умовах, ніж 2022-й.

Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримають 13769 випускників, про здобуття базової середньої освіти – 22531. 

До того ж у Харківській ОВА нагадали, що цього року в Харківській області на основну сесію НМТ зареєструвалося 11 992 учасники.

Водночас у регіоні розпочинається підготовка до нового навчального року. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові провели фестиваль науки “Світло, що дає надію!”. Гості фестивалю могли відвідати лабораторно-експериментальну та спортивно-оздоровчу зони. Також були організовані вікторини та майстер-класи з програмування, фінансової грамотності, бізнесу, психології та ін. Мета заходу - популяризація знань та мотивація учнів до якісної освіти шляхом наочних демонстрацій, майстер-класів, вікторин та інших методів STEM-освіти.

Загалом для відвідувачів працювали чотири інтерактивні зони. Детальніше про проведення фестивалю можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися