Що відбувалося у ТРЦ “Нікольський” (ФОТО)

Кращим співробітникам ХПІ вручили Подяки міського голови

У Харкові провели фестиваль науки “Світло, що дає надію!”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Гості фестивалю могли відвідати лабораторно-експериментальну та спортивно-оздоровчу зони. Також були організовані вікторини та майстер-класи з програмування, фінансової грамотності, бізнесу, психології та ін. Мета заходу - популяризація знань та мотивація учнів до якісної освіти шляхом наочних демонстрацій, майстер-класів, вікторин та інших методів STEM-освіти.

Загалом працювали чотири інтерактивні зони: 

- лабораторно-експериментальна зона, де було представлено 15 експериментів; 

- зона майстер-класів, яка дозволила доторкнутися до світу програмування та фінансової грамотності, а також дізнатися багато інформації на тему бізнесу та психології;

- спортивно-оздоровча зона, де можна було навчитися основ самооборони;

- зона Kahoot-вікторин та виступів харківських колективів.

Під час відкриття заходу Харківський міський голова Ігор Терехов привітав студентів та викладачів зі святом і висловив переконання, що після здобуття перемоги вони разом з міською владою братимуть активну участь у відбудові Харкова.

Організаторами заходу виступили – Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”, Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки Департаменту освіти та міжнародних наукових товариств-партнерів SPIE та Optica.

З нагоди свята кращим співробітникам ХПІ вручили Подяки міського голови.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що захід провели 21 травня у ТРЦ “Нікольський”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися