Жителі Харківщини можуть отримати додаткові пільги: подробиці

Діти з багатодітних сімей можуть поїхати на відпочинок в “Артек”

Жителям Валківської громади розповіли про умови отримання пільг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради.  

У 2023 році малозабезпечені родини (кому була нарахована відповідна державна грошова допомога) можуть скористатися нагодою отримати оздоровчу путівку для своєї дитини в Міжнародному дитячому центрі “Артек”. Адреса закладу Закарпатська обл., Свалявський район, с. Березники, вул. Без назви, 1.

Для отримання путівки потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Валківської міської ради за адресою: м. Валки, пл. Центральна, 2 до 16-00 08.06.2023 р. Телефон для довідок (05753) 52763.

“Звертаємо вашу увагу, що батьки (особи, які їх замінюють) здійснюють самостійний супровід дітей за власні кошти до державного підприємства України Міжнародний дитячий центр “Артек”, - пояснили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Зміївська міська рада разом із волонтерами БФ SUVEREN організовують для дітей внутрішньо переміщених осіб безплатні екскурсії. Організовують групові поїздки до Харківського екопарку на локацію  – "Долина альпак". У міській раді розповіли, що під час екскурсії на дітей чекають контакти із тваринами, конкурси, ігри та частування.

“Поїздки до "Долини альпак" здійснюватимуться щовівторка і щоп'ятниці. Записатися на екскурсію можна за телефонами: 3-33-11, 050-584-01-71”, - пояснили у міській раді. 

А в одному з торговельних центрів міста Харкова 3 червня відсвяткували Міжнародний день захисту дітей. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що на святі дітей запросили у подорож “Країною дитинства”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися