Ігор Терехов про навчання в школах Харкова з 1 вересня

У Харкові облаштовують 128 укриттів у школах

Мер Харкова Ігор Терехов в етері нацмарафону заявив, що в місті готують укриття у школах, щоб діти змогли відвідувати їх офлайн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ігор Терехов повідомив, що хоче, щоб діти з 1 вересня пішли на комбіновану систему навчання. 

Він повідомив, що у вівторок провели засідання міської ради, де розглянули питання виділення коштів на бомбосховища та укриття в школах Харкова. Депутати ухвалили рішення виділити 49 млн грн на облаштування укриттів у навчальних закладах. Очільник міста наголосив на важливості організації комбінованої системи навчання. “Це дуже важливо, особливо для перших класів, тих діточок, які не були ще в школі, бо вони були змушені навчатися тільки в режимі онлайн освіти”, – сказав мер Харкова.

Ігор Терехов повідомив, що в місті облаштовують 128 укриттів у школах і з урахуванням військових обставин усе ж таки розраховують, що зможуть з 1 вересня посадити дітей за парти в комбінованому режимі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що військовослужбовці у Харкові зможуть оформити від міста безвідсотковий кредит на придбання житла. Відповідне рішення про внесення змін до Міської цільової програми будівництва (придбання) доступного житла на 2021-2030 роки ухвалили у вівторок, 13 червня, на позачерговій сесії Харківської міської ради. Депутати міської ради підтримали новий напрямок з надання безвідсоткового пільгового кредиту строком до 15 років учасникам бойових дій. 

Детальніше про те, хто може отримати кредит, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися