Які організації допоможуть організувати безпечне навчання школярів на Харківщині

Бомбосховища будуть обладнані меблями та технічними засобами для навчання

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко підписав меморандум про співпрацю з міжнародним благодійним фондом "Сейвд", повідомляють "Коментарі. Харків".

Фонд допоможе в організації комфортного та безпечного освітнього простору у Дергачах. Меморандум передбачає співпрацю Дергачівської міської військової адміністрації з благодійниками у забезпеченні безпечного освітнього простору у двох бомбосховищах міста належним устаткуванням. Бомбосховища будуть обладнані меблями та технічними засобами для навчання.

“Щиро дякую благодійникам за суттєву допомогу у покращенні умов навчання та відпочинку для дітей Дергачівщини!”, - повідомив Вячеслав Задоренко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що остаточне рішення щодо відновлення офлайн-навчання у Харківській області ухвалять ближче до вересня залежно від безпекової ситуації в регіоні. Олег Синєгубов розповів, що майже вся область – це зона можливих бойових дій, що дозволяє відновити навчання у форматі офлайн. Для безпечного навчання усі вибрані школи будуть облаштовані укриттями відповідно до визначених норм.

До зміни формату навчання готуються у Харкові. Мер Харкова Ігор Терехов в етері нацмарафону заявив, що в місті готують укриття у школах, щоб діти змогли відвідувати їх офлайн.

Депутати ухвалили рішення виділити 49 млн грн на облаштування укриттів у навчальних закладах. Очільник міста наголосив на важливості організації комбінованої системи навчання. “Це дуже важливо, особливо для перших класів, тих діточок, які не були ще в школі, бо вони були змушені навчатися тільки в режимі онлайн освіти”, – сказав мер Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися