Харків'ян запрошують у ТРЦ “Нікольський”: що там відбуватиметься

Для відвідувачів проведуть квести, вікторини та конкурси

У Харкові 21 липня у ТРЦ “Нікольський” проведуть фестиваль робототехніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Харків'ян запрошують на захід. 

У ході фестивалю відвідувачі зможуть ознайомитися з роботою майже чотирьох десятків роботів. На фестивалі будуть представлені: 

  • десять роботів з Lego,

  • шість рухливих роботів,

  • робототехніка Mindstorms,

  • столи для виготовлення роботів з Lego. 

Також для відвідувачів проведуть квести, вікторини та конкурси. Також бажаючі зможуть зіграти в го, шахи та шашки. 

“Захід проводиться Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту спільно зі школою Inventor, Харківською обласною федерацією шашок, Харківською обласною федерацією шахів та Харківською міською федерацією гри в Го”, - зазначили у міській раді.

Початок фестивалю о 16:00 в ТРЦ “Нікольський”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що СКП “Харківзеленбуд” оголосило фотоконкурс “Мій квітучий Харків”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Для участі у конкурсі необхідно: розмістити на сторінці в “Instagram” світлину на фоні квітника. Сторінка у соцмережі має бути відкритою; позначити підприємство @zelenbudkh та поставити хештег #мійквітучийхарків; позначити трьох друзів на світлині.

На підприємстві пояснили, що кожній світлині буде присвоєний свій номер. Також зазначили, що чим більше фотопостів, тим більше шансів на перемогу. “Тож, не зупиняйтеся на одній світлині! Трьох переможців оберемо за допомогою рандомайзера 22 серпня”, - повідомили в “Харківзеленбуд”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися