Ще в одній громаді на Харківщині відмовилися від офлайн-навчання

У дистанційному режимі працюватимуть 6 закладів загальної середньої освіти

У понеділок, 24 липня, у Борівській громаді розглянули питання організації навчального процесу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

На нараді головний спеціаліст відділу з питань гуманітарної політики Світлана Шведченко повідомила, що у зв’язку з територіальною близькістю громади до зони ведення бойових дій, 2023-2024 навчальний рік у закладах освіти Борівщини розпочнеться онлайн. Загалом, у дистанційному режимі працюватимуть 6 закладів загальної середньої освіти, де навчатиметься 1124 дитини.

Зараз тривають заходи з підготовки до нового навчального року: формуються класи, списки дітей, штатний розпис, навчальні плани тощо. Також проводять моніторинг щодо забезпечення учнів та вчителів технічними ресурсами для онлайн-навчання. На коригування подана проєктно-кошторисна документація щодо капітального ремонту Борівського ліцею. Проводяться заходи з облаштування захисних споруд на території закладів освіти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що навчання у школах Богодухівської громади у 2023-2024 навчальному році буде проходити в онлайн-режимі. Для цього використовуватимуть засоби інформаційно-комунікаційного зв’язку. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради.

За попередніми даними районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області з 1 вересня 2023 року за очною формою навчання планується діяльність закладів освіти в Красноградському, Богодухівському, Лозівському районах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися