Скільки дітей підуть у Харкові до школи та що буде з першими класами

У Харкові до першого класу підуть сім тисяч дітей

Школи міста Харкова готуються прийняти 7 тисяч першокласників. Про це в інтерв’ю інтернет-виданню "LB live" повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Зараз у місті знаходиться 38% усіх школярів. І я пишаюсь тим, що в перший клас підуть 7 тисяч маленьких мешканців Харкова. Також багато тих, хто виїхав та навчається в онлайн-режимі. Ми втратили лише 10% учнів", - повідомив мер.

За його словами, зараз міська влада працює над тим, щоб створити безпечні умови для комбінованого навчання школярів, але остаточне рішення, наголосив мер, буде ухвалене батьками.

Нагадаємо, нещодавно Ігор Терехов запросив батьків обговорити наболілі освітні питання. Зустрічі відбудуться у кожному районі Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт.

Як будуть проходити перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися