У Харківській області почнуть видавати підручники: графік

Видача підручників розпочнеться 14 серпня

В Ізюмській громаді будуть видавати підручники на 2023/2024 навчальний рік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Управління освіти Ізюмської міської ради повідомило, що видаватимуть  підручники батькам учнів закладів загальної середньої освіти Ізюмської міської територіальної громади на 2023/2024 навчальний рік. Видача відбуватиметься  з 9-00 до 16-00 (без перерви). Видаватимуть підручники за наступним графіком:

Назва ліцею

Дата видачі підручників

Місце видачі

Ліцей №3

14, 15, 16 серпня

Приміщення ліцею

Ліцей №5

17, 18, 21 серпня

Приміщення ліцею

Ліцей №6

22, 23, 24 серпня

Приміщення БК "Сучасник"

Ліцей №10

25, 28, 29 серпня

Приміщення ліцею

Ліцей №11

30, 31 серпня, 1 вересня

Приміщення ліцею

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що навіть при наявності укриттів, які відповідатимуть усім встановленим нормам, школи в Харківській області не зможуть відновити офлайн-навчання, якщо це не дозволятиме військова обстановка. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами начальника Харківської ОВА, стосовно наявності таких захисних споруд, то в області лише розпочинають таку роботу. “По області у нас понад 20 навчальних закладів, де проводиться наразі будівництво, але все одно, навіть при наявності захисної споруди на першому місці – це військова обстановка, яку ми будемо мати”, - зазначив Олег Синєгубов. Зараз можна говорити про найвіддаленіші населені пункти від кордону з РФ для того, щоб там можна було забезпечити хоча б елементарну безпеку для дітей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися