Для школярів Харкова показали виставу "Зачарована"

Показ відбувся в безпечному місці

У безпечному місці для школярів міста Харкова сьогодні, 1 вересня, показали виставу "Зачарована". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Перед виставою до присутніх звернувся міський голова Ігор Терехов. Він подякував батькам за гідне виховання маленьких харків’ян та привітав дітей з Днем знань.

"Нам, дорослим, дуже хочеться, щоб у вас було дитинство, попри всі жахи війни.  Ми робимо все можливе і неможливе, щоб у вас завжди були радість і гарний настрій. Тому я щиро вдячний нашим акторам, які підготували для вас цю казку", - зазначив Ігор Терехов.

Виставу підготував театр "Мадригал". З ініціативи міського голови школярі зможуть відвідати шоу і вихідними - 2 та 3 вересня. Загалом відбудеться шість вистав, які  подивляться близько 1 тис. учнів віком 6-12 років з усіх районів міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про побудову укриття на 450 осіб для школярів Харкова. Про будівництво шкільного бомбосховища на 450 осіб в Індустріальному районі Харкова повідомив мер міста Ігор Терехов під час спілкування з журналістами. За словами Терехова, це перше укриття, яке відповідатиме оновленим Державним будівельним нормам, і для його будівництва вже розробили проєктно-кошторисну документацію. За попередніми підрахунками, реалізація цього проєкту коштуватиме 56 млн грн. Мер наголосив, що такі укриття будуватимуть у всіх районах Харкова. "Це значні фінансові ресурси, але ми підемо на це, оскільки розуміємо, що дітям треба вчитися. Дуже хочу, щоб ми почали вже цього року, бо є запит на очне навчання. Наші будівельники запевняють, що зможуть це зробити за три місяці", - повідомив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися