Що відбуватиметься в метро Харкова під час навчання дітей (ФОТО)

На станціях чергують поліцейські та рятувальники, щоб убезпечити дітей від можливих загроз

У Харкові розпочалися навчання школярів у класах, облаштованих в метро. Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко наголосив, що зараз це наша реальність, принаймні в Харкові, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Харкові на п’яти станціях метрополітену навчається 61 клас дітей різного віку. 

Ігор Клименко відзначив, що особливо вирізняються першачки. Вони усміхнені, з допитливими очима. Школярі навперебій розповідали свої історії - такі маленькі, а вже бачили війну. 

Очільник МВС розповів, що на кожній станції чергують поліцейські та рятувальники, щоб убезпечити дітей від можливих загроз. Також задля безпеки патрулі будуть супроводжувати шкільні автобуси під час перевезення учнів з віддалених районів міста. 

А у Харківській міській раді показали, як пройшов перший день навчання дітей у метро у Салтівському районі.

Також почали навчатися 14 першокласників почали навчання у метрополітені у Новобаварському районі. Загалом у метро навчатимуться 43 учні початкових класів району.

“У класах облаштовані шумоізоляційні стіни, витяжна система, туалети, є резерв питної води. У навчальних кабінетах - сучасні меблі, парти-трансформери, плазмові панелі, фліпчарти, обладнані куточки для роботи психолога, медика”, - зазначили у райадміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні для 13 першокласників Немишлянського району перший у житті шкільний урок провели на одній зі станцій метрополітену. Дітей на заняття привезли на шкільному автобусі у супроводі першої вчительки та тьюторів. Вони будуть супроводжувати та допомагати дітям робити перші кроки шкільного життя. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися