У Харкові збудують велике бомбосховище – що там буде

У Харкові побудують бомбосховище для навчання

Перше бомбосховище для навчання планують побудувати згідно з усіма сучасними нормативами безпеки в Індустріальному районі міста Харкова. Як повідомив сьогодні, 5 вересня, в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, там зможуть навчатися 450 дітей, інформують "Коментарі. Харків".

"Перше сховище з’явиться в Індустріальному районі. Потім в усіх районах міста Харкова будуватимемо подібні бомбосховища, щоб наші діти мали змогу повноцінно навчатися", - зазначив Ігор Терехов.

Всього, за словами мера, у Харкові привели до ладу 2,6 тис. найпростіших укриттів, де прибрали сміття, провели світло, поставили вогнегасники та питну воду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чоловік отримав свій перший паспорт у 59 років

Міграційники Холодногірського відділу ГУ ДМС у Харківській області допомогли оформити паспорт  громадянина України вперше у 59 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби України.

До Холодногірського відділу звернулись волонтери ГО "Спільна справа для людей" за допомогою для пана Михайла. Що заважало чоловікові оформити документи, та чи допомогли йому – читайте за посиланням.

У Харківській області терміново закликають евакуюватися

Мешканців Куп'янської громади, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і мало мобільних просять евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, жителям пропонують евакуюватися до більш безпечного місця.

Куди евакуюють людей та чи є змога надати їм житло та допомогу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися