Вихователів не впізнати: у Харкові почали роботу дитсадки за новими правилами

Харківські дошкільні установи з 1 червня дотримуються строгих правил, щоб не допустити поширення інфекції

В рамках ослаблення карантину з сьогоднішнього дня в Харкові відновили свою роботу дитячі садочки. Однак установи дотримуються строгих правил, щоб не допустити поширення інфекції.

Так, в одному з дитячих садів вихователь в масці і спецкостюмі дезінфікує взуття вихованців на вході. А щоб діти не плакали та з метою привчити їх до правил миття рук, малюкам роздають мило.

Згідно з новими правилами МОЗ, щодня перед заняттями всім працівникам дитсадків повинні вимірювати температуру і тих, у кого вона вище 37,2, на роботу не допускають. В ігровій формі і на власному прикладі вихователі будуть вчити малюків користуватися засобами захисту, а також показувати, як правильно кашляти і міряти температуру. Групи будуть оснащені антисептиками, при цьому під забороною - м'які іграшки, килими з довгим ворсом, а також вуличне взуття всередині дитячого садка. До речі, правила про постійне носіння масок у дитячих садках немає.

Нагадаємо, визначилися переможці фінального етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У фіналі взяв участь 21 учень від Харкова і Харківської області. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися