На ярмарку в Богодухівському районі Харківщини зібрали майже 15 тис. грн для ЗСУ

В селі Різуненкове місцевий ліцей провів ярмарок з метою зібрати кошти на потреби армії

Більше 30 років в різуненківському ліцеї існує традиція проводити вересневий ярмарок. Щороку, торгівлею виробами власного виробництва займалися самі учні,а зароблені кошти вони витрачали на потреби класу, екскурсії. Нажаль, останні 2 роки ярмарок на шкільному подвір'ї не проводиться,але колектив ліцею вирішив не скасовувати його й перенести на базарну площу.

Активну участь в проведенні ярмарку взяли також батьки учнів ліцею, які принесли велику кількість продуктів для ярмарку.

"Дякуємо колективу ліцею, що також не залишилися байдужими до акції й приготували для ярмарку смажені пироги. Дорогі мешканці Коломаччини!Щиросердечно дякуємо Вам за те, що приєдналися до нашої Акції "На допомогу ЗСУ ". Разом з Вами 8 вересня було вторговано 14 497 грн.", - зазначили в адміністрації ліцею.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про безкоштовний відпочинок 97 дітей з Харкова. На безкоштовний відпочинок в закордонних та українських оздоровчих таборах упродовж літа було відправлено 97 дітей з Харкова. Як повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту, за бюджетні кошти цього року відпочивали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей та діти загиблих військовослужбовців. Зокрема, 39 юних харків'ян активно відпочили на базі Міжнародного дитячого центру Артек, розташованій в Карпатах. Також завдяки волонтерській допомозі для 37 дітей пільгових категорій з Харкова було організоване безкоштовне оздоровлення в Дитячому медичному центрі психологічної реабілітації "Джерело". Крім того, 21 дитина відпочила в Центрі дитячого та юнацького відпочинку у Пребелові на запрошення профільного міністерства з Німеччини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися