97 дітей з Харкова безкоштовно відпочили в оздоровчих таборах

На відпочинок були відправлені діти-сироти та діти загиблих військових

На безкоштовний відпочинок в закордонних та українських оздоровчих таборах упродовж літа було відправлено 97 дітей з Харкова. Як повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту, за бюджетні кошти цього року відпочивали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей та діти загиблих військовослужбовців.

Зокрема, 39 юних харків'ян активно відпочили на базі Міжнародного дитячого центру Артек, розташованій в Карпатах. Також завдяки волонтерській допомозі для 37 дітей пільгових категорій з Харкова було організоване безкоштовне оздоровлення в Дитячому медичному центрі психологічної реабілітації "Джерело". Крім того, 21 дитина відпочила в Центрі дитячого та юнацького відпочинку у Пребелові на запрошення профільного міністерства з Німеччини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення Північної Салтівки у Харкові. На території Північної Салтівки, яка є одним із найбільш зруйнованих внаслідок обстрілів районів міста, продовжують відбудовуватися та працюють магазини, аптеки, заклади побуту тощо. Про це повідомляється в соцмережах Харківської міськради. Так, на Північній Салтівці відновили роботу два супермаркети мережі "АТБ-маркет", працюють аптеки мереж "9-1-1", "МедСервіс", кілька павільйонів "Посад", "Салтівський м’ясокомбінат" та інші невеликі продуктові крамниці, магазини товарів для тварин. Крім того, працює торговельний майданчик "Наталка" на вулиці Наталії Ужвій, магазин "Аврора мультимаркет" на вулиці Гвардійців-Широнінців.  Поступово відновлюють свою роботу і об’єкти побуту (перукарні, автомийки, ремонті автомайстерні, пункти шиномонтажів), зокрема, СТО та автомийка на вулиці Дружби Народів, автомийка на вулиці Наталії Ужвій, перукарні на вулицях Наталії Ужвій та Дружби Народів. Також функціонують АЗС на вулиці Дружби Народів та Леся Сердюка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися